3 lucruri ciudate pe care oamenii le cred despre intimitate

Crezi ca stii totul in ceea ce priveste sexul? In timp ce acesta ar putea fi un subiect frecvent discutat in randul studentilor si a adolescentilor, exista o multime de lucruri legate de sex, pe care oamenii nu prea resesc sa le inteleaga. De la metode de protectie pana la cea mai buna partida, oamenii sunt naivi si au tendinta de a crede cele mai stupide idei legate de sex.

Mituri legate de sex

Pastila de a doua zi e sigura- Foarte multe femei din intreaga lume sunt de parere ca pastila de a doua zi inseamna zero sanse in ceea ce priveste sarcina. Insa, daca nu sunt administrate si anticonceptionale in mod normal, exista sanse ca femeia sa nu fie atat de protejata pe cat ar crede. Pur si simplu nu e ok sa te bazezi pe pastila de a doua zi. Se foloseste numai in anumite circumstante si nu de una singura.

Barbatii se gandesc la sex odata la 7 secunde- Ei bine, cu toate ca acest lucru ar putea parea adevarat, se pare ca lucrurile nu stau chiar asa. Bineinteles, barbatii chiar se gandesc mai mult la sex decat femeile, dar asta nu inseamna ca femeile nu sunt si ele cu mintea la asa ceva. Pur si simplu, femeile nu vorbesc despre asta. Oricum ar fi, chestia cu 7 secunde este total falsa. Oamenii de stiinta au demonstrat deja ca barbatii se gandesc la sex de doua ori pe ora, ceea ce inseamna ca tot e mult. Pe de alta parte, femeile sa gandesc la sex odata pe ora.

BTS inseamna moarte- sau cel putin, ar putea sa iti cauzeze probleme destul de serioase. In timp ce bolile cu transmitere pe cale sexuala nu sunt deloc amuzante, asta nu inseamna ca vei muri daca te vei infecta cu o astfel de boala. In zilele noastre, putem beneficia de medicina moderna si de stiinta. Exista o multime de optiuni de tratament si, de asemenea, majoritatea bolilor de acest gen pot fi tratate cu ajutorul antibioticelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *