Sony

Bratara inteligenta Sony SmartBand

SonyBanda inteligenta Sony este ultimul tracker fitness care a ajuns pe piata, si are mai multe de oferit decat ceea ce ai putea gasi la alti competitori in zilele acestea. Acest dispozitiv, ce a fost anuntat mai devreme anul acesta la CES, monitorizeaza totul de la pasii facuti pana la ciclul tau de somn. Desigur pare aproape identic cu Fitbit Flex, desi carcasa de silicon este mult mai usor de atins decat banda de cauciuc Fitbit, dar incorporeaza cateva caracteristici asemanatoare celor de la smartwatch-uri, care are potentialul de a iesi in evidenta.

Prima data, trebuie sa il imperechezi cu un telefon prin intermediul NFC sau Bluetooth, natural compania vrea sa foloseasca telefonul Sony corespunzator, dar va functiona cu orice dispozitiv ce ruleaza Android KitKat 4.4.

Va trebui sa descarci aplicatia de lifelog a celor de la Sony, ce iti permite sa controlezi muzica, sa monitorizezi miscarile tale si sa vibreze cand primesti un apel, text sau email. Intrucat nu exista nici un ecran, nu poti sa vezi cine te suna sau cine iti trimite mesaje, fara sa vezi acest lucru pe telefonul tau. Dar aceasta este o metoda buna pentru ca Sony sa incorporeze unele din functionalitatile smartwatch-ului.

Similar lui Fitbit Flex, „Nucleul”, locul incare bateria si toata inteligenta traieste, apare inauntrul si in afara benzii. De asemenea vine cu un port deschis micro-USB si este de asemenea rezistent la apa.

Ca si caracteristica promitatoarea, te va atentiona daca esti prea departe de smartphone-ul tau, asa ca nu va trebui sa te intorci intr-un magazin sau intr-un restaurant fiindca l-ai uitat acolo. Sony spune ca SmartBand este o lesa pentru smartphone-ul tau si aceasta este una din cele mai bune caracteristici ale sale.

Smartband-ul celor de la Sony este disponibil incepand de miercuri, la Sony Stores si online in magazine pentru 100 de dolari.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *