Model de videochat la Lucky Studio- jobul care face senzatie in randul iesencelor independente

Exista foarte multe joburi in ziua de astazi, dar nu multe din ele sunt cu adevarat benefice pentru aceste femei. Pentru ca un job sa fie cu adevarat avantajos si potrivit cerintelor unei femei, trebuie sa ofere suportul financiar dorit, mediul de munca potrivit si conditii de munca relaxante. Lucruri pe care femeile l-au intalnit numai la Lucky Studio pana acum.fotomodel

Din acest motiv numarul de angajate de la Lucky Studio este in continua crestere, bilantul fiind peste 120 de angajate in studio si peste 170 de fete care lucreaza in colaborare de acasa cu renumitul studio de videochat din Iasi.

Motivele pentru care femeile aleg Lucky Studio sunt diverse, dar majoritatea se reflecta in castigurile pe care ele le au aici. In acest studio de videochat, orice castig este posibil, prin ambitie, vointa si rabdare.

 

La Lucky Studio femeile incaseaza toti banii zilnicmodel

Vorbind despre castiguri, sumele pe care fetele le castiga la Lucky Studio nu sunt deloc de neglijat. Acestea incep de la 300 de lei si ajung la 800 de lei, de cele mai multe ori chiar mai mult. Iar aceste sume nu sunt lunare, ci zilnice.

Asta fiindca sistemul de plata la zi abordat ca o premiera de Lucky Studio Iasi a permis in asa fel incat modelele sa aiba bani in fiecare zi, la sfarsitul fiecarei ture. Datorita organizarii bine planificate de la studio, fetele profita de corectitudine si promptitudine, astfel ca plata nu le este intarziata sau amanata in niciun fel.

Sistemul este bine pus la punct, deoarece in spatele acestuia se afla munca unei echipe tinere, care a infiintat Lucky Studio acum 8 ani si este in crestere inca de pe atunci. Experienta vasta in domeniu face in asa fel incat functionarea afacerii sa fie la cele mai inalte standarde posibile.

Organizarea, serviciile si bonusurile sunt la cea mai inalta calitatemodel videochat

Daca ar fi fost vorba de alt job in Iasi, organizarea nu ar fi atins acelasi nivel de perfectiune precum cel de la Lucky Studio. Insa, datorita serviciilor zilnice de aici si a castigurilor unice pe care le ofera, Lucky Studio se poate numi cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara.

Asta nu numai datorita banilor pe care fetele ii obtin in fiecare zi, ci si datorita bonusurilor. Fie care este vorba de bonusuri de angajare de pana la 38.880 lei sau bonusuri saptamanale de pana la 3.000 de lei, Lucky Studio se lauda cu cele mai mari castiguri din tara.

De asemenea, conditiile de munca sunt favorabile unei femei, punandu-i-se la dispozitie un mediu de munca prietenos, in care lucreaza doar femei, cu amenajari spectaculoase si dotari tehnice de ultima ora. Oricum ar fi, Lucky Studio pune la dispozitie o oferta de nerefuzat pentru femei.

10 thoughts on “Model de videochat la Lucky Studio- jobul care face senzatie in randul iesencelor independente

  1. Si gandeste-te ca eu lucrez aici si toate aceste lucruri spuse de ei mai sus sunt toate simtite pe propria mea piele. Iar ce au spus ei nu este tot. Am si camera mea, lucrez cum vreau, cand vreau, am libertate si discretie. E super.

  2. Niciodata nu esti prea batrana pentru ceva anume. Sa nu mai spui asta niciodata. Lucky Studio angajeaza femei pana-n varsta de 40 de ani. Dar asta nu conteaza, conteaza ca tu nu esti batrana deloc si poti face orice iti propui :*

  3. De ce? Pentru ca ii deschidem ochii si ii aratam ce e bine pentru ea? Daca este decizia ei sa faca videochat, noi o incurajam cu drag, pentru ca stim cat de mult poate castiga la Lucky Studio 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *